HAETAAN: Hakola Homes -brändilähettiläitä

Oletko kiinnostunut designista ja sisustaminen on sinulle intohimo? Onko kotisi kuvaaminen sinulle luontevaa?

Hakola on kotimainen designbrändi, jonka tarina alkoi Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta, Jurvasta vuonna 1963. Eero Hakola myi lehmät navetastaan ja opiskeli huonekalupuusepäksi. Tänä päivänä Hakolan designista vastaa Eeron pojantytär Annaleena, joka luotsaa yritystä kansainvälisille markkinoille. Hakolan tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä samassa verstaassa Pohjanmaalla kuin 54 vuotta sitten ja suunnitellaan Suomessa.

Haluatko olla mukana nostamassa suomalaista designia ja puuseppäperinteitä takaisin kansainvälisille areenoille? Etsimme nyt brändilähettiläitä yhteistyöhön Hakolan kanssa. Hakolan tapauksessa brändilähettiläs voi olla aivan tavallinen, ehkä vähän normaalia enemmän sisustuksesta kiinnostunut henkilö tai vaikkapa perhe. Tärkeintä on aito innostus Hakolaa ja Hakolan tuotteita kohtaan!

Lähettiläät jakavat käyttökokemuksia, kuvia ja kertomuksia Hakolan tuotteista Hakola Homes -blogissa. Niitä lähettiläät voivat tuottaa kuvien, tekstien tai vaikkapa videoiden muodossa. Luonnollisesti Hakola auttaa brändilähettiläitään erilaisissa sisustustarpeissa.

Ennen kaikkea pääset tutustumaan mahtavaan tiimiimme, ja osaksi Hakola Homes -yhteisöä jossa saat huikeaa kokemusta designbrändin parissa toimisesta.

Hae Hakolan brändilähettilääksi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen annaleena.hamalainen@hakola.fi 30.4.2017 mennessä. Liitä mukaan muutama kuva itsestäsi ja kodistasi sekä linkit somekanaviisi (jos niitä on).

– lähettiläällä EI tarvitse olla aiempaa kokemusta bloggaamisesta
– hakijat voivat olla aivan tavallisia ihmisiä, tavallisia perheitä ja asua tavallisissa kodeissa. Kotisi ei siis tarvitse olla kuin suoraan sisustuslehden sivulta, eikä sinun itsesi tarvitse pukeutua viimeisimmän muodin mukaisesti.
– kuvaamiseen riittää puhelin, tarvittaessa lainaamme kameraa lähettilään niin halutessa.
– lähettiläs sitoutuu tehtävään vuodeksi kerrallaan
– vuoden aikana toivomme yhteensä neljää blogipostausta sisältäen tuotteiden käyttökokemuksia, kuvia, käyttöideoita tuotteille jne.
– olemme myös luoneet instagramiin Hakola Homes -yhteisön, johon lähettiläät voivat postata kuviaan ja kokemuksiaan #hakolahomes -häshtägillä
– toivomme tietysti myös, että lähettiläät ovat aidosti innostuneita Hakolasta ja tuotteistamme ja jakavat innostustaan muillekin!
– lähettiläänä toimimisesta ei makseta palkkaa, eikä se ole kokopäivätyö
– kun lähettiläät on valittu, kartoitamme heidän sisustustarpeensa, tarjoamme apua suunnitteluprosessissa ja he saavat tarvitsemistaan tuotteista alennusta
– luonnollisesti järjestämme lähettiläille sisäpiiri-iltoja, tehdaskäyntejä jne. kivaa yhdessä tekemistä!

Voit hakea joko yksin tai perheenä. Suurin osa järjestämistämme tapahtumista sijoittuu pääkaupunkiseudulle.

Lisätiedot annaleena.hamalainen@hakola.fi.