Easy like sunday morning

Voi kun joka aamu voisi herätä yhtä kiireettömästi kuin sunnuntaiaamuisin ja nauttia rauhassa kupin hyvää kahvia. Näiden kuvien siivittämänä voi palata sunnuntaiaamun fiilikseen. Kokosimme uutuustuotteitamme – ja niitä vähän vanhempiakin yhteen – ja kuinka ihana kokonaisuus niistä syntyikään. Tämä on hyvä käytännön esimerkki ideologiastamme, mallisto on suunniteltu niin, että tuotteistamme on helppo luoda toimivia kokonaisuuksia. Uudet tuotteet täydentävät kauniisti vanhempia ja kaikki sopivat saumattomasti yhteen. Persoonallisuutta ja kerroksellisuutta sisustukseen saa vanhoilla vintagelöydöillä, kuten näissä kuvissa näkyvillä suomalaisilla 60-luvun safari-tuoleilla, sekä Anders Pehrsonin Atelje Lyktanille suunnittelemalla messinkisellä Bumling-valaisimella. Kokonaisuutta täydentää ihastuttavat Marimekon tämän syksyn uutuustekstiilit, jotka on kuin luotu huonekalujemme kavereiksi.

img_9262

Pikku sneakpeek uudesta upeasta Petra Lasseniuksen suunnittelemasta nojatuolista. Kuvassa myös Woody-sohvapöytä ja Cork-tarjotin. Villamatto Mattotalo helmasta, klassikko korituoli Parolan rottingin.

img_9288

Uusi upea Iina Kettusen / Field day suunnittelema nahkainen kotelo kätkee sisälleen ne kauneimmat sisustuslehdet ja aina kateissa olevat kaukosäätimet. Kotelon valmistaa meille Kurikassa käsityönä räätäli Heimo Rasinmäki kotimaisesta nahasta. Tulossa pian verkkokauppaan.

img_9294

Lazy-sohvan normaalia syvempi runkorakenne takaa mukavan löhöilyasennonv löytymisen helposti. Kuvan Florist-kangas vaaleanharmaana antaa hyvän pohjan muulle sisustukselle ja siihen on helppo yhdistellä muita värejä. Päällinen on kokonaan irroitettavissa ja kangas konepestävä. Selkätyynyjen höyhen/untuvatäyte tuo sohvaan ripauksen ylellisyyttä, ja on taivaallisen mukava.

img_9315

Lazy-sohva, Woody– ja Round-sohvapöydät sekä uusi Petra Lasseniuksen suunnittelema nojatuoli muodostavat hyvin yhteensopivan kokonaisuuden. Koko mallistomme on suunniteltu niin, että tuotteistamme on helppo valita omaan sisustukseen sopivia kokonaisuuksia.

img_9376

KO-HO Design Studion meille suunnittelema ja valmistama Cork-tarjotin hurmaa aidolla korkkimateriaalilla, ja on lisäksi todella käytännöllinen. Osta tarjotin täältä.

img_9273

img_9282

Kuvat on otettu luovan johtajamme Annaleenan kotona Espoossa. Annaleena asuu perheineen Osmo Lapon 1963 suunnittelemassa rivitalokodissa, jossa aidot 60-luvun ratkaisut on säästetty. Koti on luonnollisesti kalustettu oman malliston tuotteilla, ja niitä täydentää kauniisti vuosien varrella matkaan tarttuneet vintagekalusteet. Koti on pyritty sisustamaan lähes täysin kotimaisilla esineillä, ja kun katsoo kuvia on siinä kyllä onnistuttu hyvin.

Kiitos Marimekko upeista tämän syksyn malliston tekstiileistä – ne sopivat täydellisesti kokonaisuuteen!