Hakola shop+showroom auki Helsingin Telakkarannassa!

Shop+showroomimme Helsingin Telakkarannassa on vihdoin avattu! Showroomimme, joka toimii myös myymälänä, sijaitsee historiallisessa arkkitehti Sune Maconin suunnittelemassa punatiilisessä konepajahallissa vuodelta 1916.

Lisäksemme myymälästä löytyy kaksi kotimaista toimijaa; Finarte ja LumoKids. Päätimme yhdistää voimamme, syntyi idea showroomista josta asiakas löytäisi kerralla lähes kaiken kotinsa sisustukseen. Hakolan valikoimista löytyy sohvat ja huonekalut, Finartelta matot ja LumoKidsiltä lastenkalusteet. Yritysten tuotteet muodostavat luontevasti kokonaisuuksia ja niitä on helppo yhdistellä keskenään.

”Sisustus on aina kokonaisuus. Koska meillä Hakolalla ei ole valikoimissa mattoja tai lastenkalusteita, oli minusta luontevaa lähteä tekemään yhteistyötä yritysten kanssa joilla niitä on. Syntyy hyvää synergiaa kun toimintatavat ja asiakaskunta ovat kuitenkin samat. Ja lisäksi Suomessa osataan suunnitella aivan upeita tuotteita, mielestämme ne tarvitsivat yhteisen kodin. Nyt me kotimaiset toimijat voimme yhdistää voimamme ja asiakas voi luottaa laatuun. Tämä voi olla alku jollekin suuremmalle.” Kertoo Hakolan luova johtaja Annaleena Hämäläinen.

Tervetuloa!

Vietämme avajaisviikonloppua pe 13.1. – 14.1.2017. Olemme auki perjantaina klo 10 – 18 ja la 10 – 16. Perjantaina ja lauantaina koko mallisto paikan päällä -20%! Lisäksi lauantaina kasvomaalausta ja miniryijytyöpaja.

Olemme normaalisti avoinna:

Ke – to  11 – 18
Pe 10 – 16
La 10 – 15

Shop+showroom
Telakkakatu 6
00150 Helsinki