Kaikki käyttämämme kankaat on valittu huolella. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kankaiden kestävyyteen, helppohoitoisuuteen ja turvallisuuteen. Olemme valikoineet vain kankaita, jotka on koettu käytössä turvallisiksi; niissä ei ole käytetty allergisoivia väriaineita tai kemiallisia jälkikäsittelyaineita.

Kankaamme ovat martindale eli hankauksenkestoarvoiltaan huippuluokkaa.

Saat sohvistamme myös rungon päällisen irroitettua tarranauhojen avulla, ja kaikki vakiokankaamme ovat vesipestäviä. Voit pestä ne omassa kotikoneessasi 30 – 40 asteessa.

Tilaa kangasnäytteet kotiisi linkistä tai info@hakola.fi

Lauritzon´s Stark

PREMIUM
COSY
54% PES, 46% PO. 67 000 martindale.
Erittäin kestävä ja helppohoitoinen verhoilukangas, joka sopii erityisesti lapsi- ja allergiaperheisiin antibakteerisuutensa vuoksi. Kangas on itsessään likaahylkivä, eikä siihen ole lisätty kemiallisia jälkikäsittelyaineita. Vesipesu 40°.

Lauritzon´s Boriha

PREMIUM
LAZY / MORRIS
49% PES, 29% PAN, 24% PO. 25 000 martindale.
Boriha on eläväpintainen, erittäin kestävä ja helppohoitoinen verhoilukangas, joka sopii erityisesti lapsi- ja allergiaperheisiin antibakteerisuutensa vuoksi. Kangas on itsessään likaahylkivä, eikä siihen ole lisätty kemiallisia jälkikäsittelyaineita. Vesipesu 40 c.

Lauritzon´s Florist

PREMIUM
LAZY / FOKUS / MORRIS / CLASSIC / DAY
47% PES / 24% PAN / 24% PO. 25 000 martindale.
Erittäin kestävä ja helppohoitoinen verhoilukangas, joka sopii erityisesti lapsi- ja allergiaperheisiin antibakteerisuutensa vuoksi. Kangas on itsessään likaahylkivä, eikä siihen ole lisätty kemiallisia jälkikäsittelyaineita.

Textum Kabal

BASIC
LAZY / COSY / MORRIS / DAY
100% PES. 65 000 martindale.
Erittäin kestävä ja helppohoitoinen verhoilukangas, josta löytyy sävyjä moneen makuun. Kabalilla on Green -merkintä, joka tarkoittaa, että sen valmistuksessa ei ole käytetty allergisoivia väriaineita. Pesu 40°.