Jari Hakola

Toimitusjohtaja

Jari on Hakolan perustajan, Eeron poika. Jari on intohimoinen huonekaluyrittäjä, jolle sohvien tekeminen on tullut verenperintönä. Jos Jaria ei löydä tehtaalta hommista, on hän todennäköisimmin hiihtämässä, oli vuodenaika mikä tahansa. Jarin hommiin kuuluu mm. taloushallinto, henkilöstö, laskutus ja tuotannon pyörittäminen Jurvassa. Hyvää vastapainoa työnteolle tuovat myös lapsenlapset, hyvä ruoka ja matkustelu.

jari.hakola@hakola.fi
+358 50 553 1620

Annaleena Hämäläinen

Luova johtaja

Annaleena on Jarin tytär, huonekaluyrittäjä kolmannessa polvessa. Myös Annaleena on  kasvanut tähän hommaan, lapsena kun paras leikkipaikka oli tehtaan vanuvarasto ja lomamatkoilla suunnattiin isän kanssa huonekalumessuille. Annaleena on koulutukseltaan muotoilija (taK) ja opiskellut kansainvälistä muotoilujohtamista Aalto-yliopistossa. Hän vastaa perheyrityksessä tuoteportfoliosta, konseptista, visuaalisesta ilmeestä, markkinoinnista ja verkkokaupasta Espoosta käsin. Annaleenalle työn vastapainona toimii juoksu ja perheen kanssa luonnossa liikkuminen.

annaleena.hamalainen@hakola.fi
+358 50 599 0999

Anne Kytöharju

Tuotepäällikkö

Anne on tiimimme tuorein vahvistus, ja osoittautunut varsinaiseksi löydöksi. Anne on valmistunut kalustemuotoilijaksi, ja hänen vastuullaan on erityisesti tuotekehitysprojektit ja materiaalit. Anne vastaa myös logistiikasta, myynnistä, asiakaspalvelusta ja verkkokaupan toimivuudesta. Kaikenlainen nikkarointi ja luonnossa liikkuminen on Annelle henkireikä. Annen asemapaikka on tällä hetkellä Jurvassa, mutta tälle naiselle ei ole mikään ongelma hurauttaa pakulla pääkaupunkiseudulle aina tarpeen vaatiessa.

anne.kytoharju@hakola.fi
+358 50 566 9008

Satu-Sofia Isberg

Myymäläpäällikkö

satu-sofia.isberg@hakola.fi
+358 44 5277397

Essi Rämä

Verkkokauppapäällikkö

essi.rama@hakola.fi
+358 40 7646306

Hannele Tikkala

Myyntisihteeri

hannele.tikkala@hakola.fi
+358 50 3582841