Räätälöi oma Hakola-tuotteesi

Jokainen Hakola-tuote tehdään edelleen alusta loppuun käsityönä Jurvassa, Etelä-Pohjanmaalla. Oman tuotantomme ansiosta pystymme toteuttamaan asiakkaidemme toiveet joustavasti. Verkkokaupassamme jokaiseen sohvaan on valittu vakiokangas, ja myynnissä on vain yleisimmät koot. Näiden lisäksi useimmista sohvamalleistamme löytyy monia eri koko- ja modulivaihtoehtoja. Verkkokaupassamme löydät nämä kohdasta “Modulit ja mitat”. Jos näistäkään ei löydy olohuoneeseesi sopivaa kokoa, teemme huonekaluja myös mittojen mukaan. Kysy meiltä tarjous!

Vakiokankaamme on valittu huolella, juuri kyseiseen tuotteeseen sopivaksi. Kaikki vakiokankaamme ovat erittäin kestäviä, vesipestäviä ja sävyt valittu useimpiin koteihin sopiviksi. Voit tilata meiltä kangasnäytteet vakiokankaistamme lähettämällä sähköpostia info@hakola.fi. Jos vakiokankaistamme ei kuitenkaan löydy sopivaa vaihtoehtoa, voi kaikkia verhoiltuja tuotteitamme tilata myös tilauskankaalla. Hyviä vaihtoehtoja löydät esimerkiksi Lauritzon´sin, Annalan ja Orient Occidentin valikoimista. Autamme mielellämme oikean verhoilukankaan valinnassa.

 

kangaskuvatweb

Tarjoamme myös sisustussuunnittelupalvelua – olipa kyseessä sitten vain pieni olohuoneen uudistus, tai vaikkapa kokonaisen uuden asunnon sisustusprojekti. Yhteistyökumppaneidemme kautta pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan kalustuksen ja pintamateriaalisuunnitelman lisäksi myös verhot, matot ja valaisimet kohteisiin. Kysy lisää!

 

hakola_sisustussuunnittelu