Riippu-hylly Artekilla

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme saaneet uuden jälleenmyyjän. Uusi upea Artekin myymälä Helsingin Keskuskadulla on ottanut valikoimiinsa Samuli Helavuon meille suunnitteleman Riippu-hyllyn.

Artekin perusti vuonna 1935 neljä nuorta idealistia, Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl. He uskoivat eri taidelajien synteesiin ja halusivat vaikuttaa arkkitehtuurin ja muotoilun kuin myös kaupunkisuunnittelun kehitykseen. Heidän liikeideansa oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”. Siitä lähtien Artek on tuonut humaania modernismia edustavia ajattomia klassikoita osaksi arkea.

Nykyisin, 80 vuotta perustamisestaan, Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuudenpolkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin huonekalut on valmistettu kestävästi luonnonmateriaaleista. Ajattomina niiden arvo ja kauneus kasvavat arkikäytön myötä ja huonekalut kulkevat perintönä sukupolvelta toiselle.

 

IMG_8803

IMG_8804

IMG_8823

IMG_8839