Onko sinun vaikea hahmottaa minkä kokoinen ja mallinen sohva olohuoneeseesi sopisi? Tuottaako kankaan valinta päänvaivaa? Saat meiltä nyt kokonaisvaltaiset sisustussuunnittelupalvelut Sisustussuunnittelutoimisto Dejligin Tiina Hautalan tarjoamina!

Sisustussuunnittelu 70 €/h

Ostaessasi Hakolan normaalihintaisia tuotteita yli 3000 € euron arvosta on palvelu ilmainen sisältäen 8 h sisustussuunnittelukonsultoinnin. Huomioithan, että ilmaista sisustussuunnittelukonsultointia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, kuten jo alennettuihin tuotteisiin.

Sisustussuunnittelija tekee sisustussuunnitelman, jonka perustana on Hakolan tuotevalikoima. Suunnitelma sisältää mittakaavassa olevan pohjapiirustuksen sekä noin 8 h sisustussuunnittelukonsultoinnin. Suunnittelun tarkoituksena on johtaa tilaukseen. Kun kertaostosumma ylittää 3000 €  ja kun tilaus tehdään suunnittelijalta kuukauden sisään suunnitelman valmistumisesta (tai suunnittelijan kanssa erikseen sovitun ajan sisällä), suunnittelusta ei veloiteta.

Tilaukseen johtamattomista suunnitelmista veloitamme 70 €/ h ja mahdolliset kotikäynneistä aiheutuneet ajokilometrit. Aiemmin tehdyt tilaukset eivät oikeuta veloituksettomaan suunnitteluun.

Kysy lisää!

Sisustussuunnittelutoimisto Dejlig tarjoaa kokonaisvaltaisia sisustussuunnittelupalveluita: tilasuunnittelua, sisustussuunnittelua, stailausta sekä sisustusneuvontaa yksityiskohteisiin sekä pieniin julkisiin kohteisiin.

Toiminnallisuus, harmonia ja yksityiskohdat korostuvat Dejligin projekteissa, joissa suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan toiveista ja yhdessä määritellyistä sisällöistä. Projektien laajuudet vaihtelevat muutaman tunnin mittaisista sisustuskonsultaatioista kokonaisvaltaisiin muutoskohteisiin, joissa suunnittelija vastaa projektien läpiviennistä tila-, sisustus-, kaluste- ja valaistussuunnittelusta projektinvalvontaan ja tarjouspyyntöjen hoitamisesta sisustustöihin.

Palvelut:

– Sisustussuunnittelu

– Tilasuunnittelu

– Sisustuskonsultointi

Lue lisää Dejligin nettisivuilta: www.dejlig.fi

Yhteystiedot:
Tiina Hautala
Sisustussuunnittelija, BBA
Sisustussuunnittelutoimisto Dejlig

tiina@dejlig.fi
040 737 0795
www.dejlig.fi
Facebook: Dejlig Sisustus
Instagram: dejlig_sisustus