1
2
3
1

Lazyn selkätyynyissä täytteenä ihanan pehmeä höyhen-untuva/
kierrevanutäyte.

2

Kiinteä nahkaverhoilu.

3

Istuintyynyihin voit valita myös muhkean höyhen/
untuvatäytteen, joka tekee sohvasta ylellisen.

Lazy Fine Leather 3:n istuttava sohva

Konjakinvärisellä  Sørensen-nahalla verhoiltu Hakola Lazy Fine Leather on kolmenistuttava sohva, joka on saatavana myös huippumukavilla höyhentäytteisillä istuintyynyillä, jotka antavat sohvalle ylellisen vaikutelman (3790€).

Alkaen €3490

Lisätietoa

Lazyn hieman normaalia syvempi (100 cm) runkorakenne takaa mukavan löhöilyasennon löytämisen helposti. Jämäkät istuintyynyt  pitävät muotonsa vuodesta toiseen, ja ihanan pehmeissä selkätyynyissä on höyhensekoite ja kierrevanu, joka on lokeroitu pitkittäissuunnassa, mikä estää täytteen valumisen tyynyn pohjalle. Höyhen-untuva ja kierrevanusekoite on materiaalina todella pitkäikäinen ja kestävä, pöyhittävissä aina uudelleen muotoonsa. Runko massiivipuuta ja vaneria, ”No-sag”-teräsjousitus.

Hakola Lazy Fine Leather on verhoiltu upealla Sørensen-nahalla, joka kestää kulutusta ja säilyy hyvännäköisenä vuosikausia. Sohvaan oon saatavana myös erityisen pehmeät istuintyynyt, joissa on höyhen-untuva-kierrevanutäyte. Nahkaverhoilu on helppo pitää puhtaana, sillä mahdolliset tahrat lähtevät pyyhkimällä pois.

Rungon päälliset ei irrotettavissa.

Jalka: Tammi

Leveys 225 cm
Syvyys 100 cm

Sohvan on suunnitellut Annaleena Hämäläinen ja se on valmistettu Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa.

Mitat

Leveys: 225 cm
Korkeus: 80 cm
Istumakorkeus: 40 cm
Syvyys: 100 cm
Istumasyvyys: 64 cm

Materiaalinäytetilaus

Osta tästä:

3,490.003,790.00

Poista

Ilmainen toimitus Suomeen.
Toimitusaika 4 viikkoa.